Sluit Aan bij Hét Verkoopplatform van de Benelux

verkoopplatform voor onder andere energie- en telecomprojecten

WAAR CALLCENTERS, D2D-PARTIJEN EN ZZP-ERS ZICH AANMELDEN

Dagelijks zijn er meer dan 300 verkopers als zelfstandige, agent in een callcenter of D2D-medewerker actief met het verkopen van energie en telecom via Growh.com. Profiteer ook van de voordelen die Growh.com biedt:

• Ruim aanbod van opdrachtgevers
• Uitstekende commissies
• Custom made verkoopportaal
• Realtime statusupdates van orders
• Helpdesk ondersteuning
• Backoffice die meehelpt de kwaliteit te waarborgen
• En nog veel meer!

Een Selectie van Onze Opdrachtgevers

Een Eigen Verkoopportaal

Directie

Marcel de Jong

Algemeen Directeur

Als goede schakel tussen opdrachtgevers en verkooppartijen fungeren is voor mij de uitdaging. Goede communicatie en transparant handelen is hierbij het belangrijkste. Hier zet ik mij dan ook iedere dag vol passie voor in.

Fatih Aksoy

Commercieel Directeur

Leidinggeven en het dagelijks motiveren van mijn team is iets wat in mijn bloed zit. Succes komt niet aanwaaien maar is het resultaat van aanpakken.

2014

Onze Geboorte

In 2014 werd Growh.com in Gouda opgericht met de naam ProviderAdviseur om in eerste instantie consumenten en bedrijven te adviseren over telecomdiensten. Al snel werd de stap naar het aanbieden van energiediensten gemaakt. Waar in de beginmaanden vooral ZZP-ers zich aansloten bij ProviderAdviseur volgden velen callcenters die hun projecten gingen draaien via ons platform.

2017

Fuseren

Na de fusie met één van haar belangrijkste partners Fixdata in begin 2017 raakte alles nog meer in een stroomversnelling. Eind 2017 werd er verhuisd van Gouda naar het huidige, meer centraal gelegen, kantoor in Baarn. Vanuit deze nieuwe locatie werd er nog efficiënter gewerkt.

2018

Compliancy

Doordat opdrachtgevers steeds meer compliancy-eisen betreft de ingevoerde orders stellen, besluit ProviderAdviseur te investeren in haar backoffice. Vanaf eind 2018 worden circa 50% van alle ingevoerde orders van dealer callcenters nageluisterd en beoordeeld. Tevreden opdrachtgevers en verdere groei zijn het gevolg.

2019

Software

Begin 2019 een nieuwe mijlpaal in het bestaan het bedrijf: lancering van haar eigen software Reach. Met de lancering van Reach gaat ProviderAdviseur weer een nieuw tijdperk in. De software is zo gemaakt dat verkopers gemakkelijk orders kunnen invoeren en in één oogopslag duidelijk hebben hoe zij er qua verkoopaantallen voor staan.

Menu